top of page

Veelgestelde vragen

De antwoorden die je nodig hebt

We willen voorkomen dat er problemen optreden wanneer je onze collecties aan het bekijken bent. Daarom vind je hieronder onze uitgebreide antwoorden op enkele van de meestgestelde vragen.

Wanneer komt mijn bestelling aan?

Als je een item besteld dat in stock is duurt het 0-3 dagen om de bestelling te verwerken. Dit hangt af van hoe druk het is. Daarna hangt het af van de bezorgdienst en jou adres.

 

Heb je een pre-order item besteld. Dan duurt het verwerken tussen de 1-3 weken. Let op deze start vanaf dat de pre-order periode is afgelopen. Bedankt voor je geduld en veel plezier met je item.  

wat als ik een fout adres heb opgegeven?

Stuur zo snel mogelijk een mail naar bobsclothing@gmail.com, of vul het contactformulier in via onderstaande knop. Vermeld zeker je bestelnummer en het juiste adres.  

Wat is jullie retourbeleid?

Het terugsturen van nieuwe items is mogelijk. Dit zijn alle items die vallen onder de 'all-timer' collectie. De exclusieve vintage items en Pre-order items kunnen niet teruggestuurd worden. Omdat deze vasthangen aan een specifieke drop en one on one pieces zijn. 

De items uit de all-timer collectie kunnen tot 14 dagen na aankomst teruggestuurd worden. Deze moeten in ongedragen en ongewassen staat zijn. De kosten voor de verzending zijn voor jou. Dit doen we omdat de transportindustrie zeer vervuilend is. Zo proberen we jou te stimuleren om enkel items te kopen waarvan je zeker bent. Hierdoor help jij mee aan een duurzamere en gezondere wereld. 

bottom of page